Sunday, 22 December 2013

APA SUDAH JADI DENGAN CERAMAH AGAMA ULAMA MUDA UMNO USTAZ FATHUL BARI???? ... LANGSUNG TIADA ORANG YANG HADIR!!!!
Baru sebentar tadi Ketua Dewan Ulama Muda UMNO Sedunia merangkap Ahli Exco paling kanan Pemuda UMNO Ustaz Dr Fathul Bari telah mengadakan suatu ceramah agama di Masjid Abdullah Fahim Kepala Batas, Pulau Pinang atas anjuran ahli parlimen Kepala batas Reezal Naina Merican.

Bukan tujuan dan niat nak mengata atau menghina tetapi biar saja gambar berbicara.

Difahamkan tidak sampai 25 orang hadir untuk mendengar ceramahnya... Apa sudah jadi ni!!!!!.

Mungkin bertepatan sekali apabila Ketua Pemuda UMNO Malaysia ketika menamakan barisan Pengerusi yang mengepalai Biro-biro Pemuda UMNO Malaysia langsung tidak melantik Ustaz Dr Fathul Bari sebagai Pengerusi Biro Agama sebaliknya beliau di lantik sebagai Pengerusi Biro Pendidikan Pemuda UMNO.

Rasa-rasanya ceramah Ustaz Kazim Elias jauh lebih besar dan hebat mendapat sambutan malahan ceramah Dr Mashitah Ibrahim lagi ramai pada ini.

KJ mungkin sudah dapat menghidu bahawa ceramah agama yang disampaikan oleh beliau tidak akan mendapat sambutan punya ... bukan hambar lagi malahan pudar lesu longlai terus!!!!!sumber omak kau

1 comment:

  1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

    ReplyDelete